Erfarne sushikokke

HISTORIEN BAG YOMI SUSHI

Inspireret af vores karriere & passionen for mad

Med mange år i restaurationsbranchen har Ægteparret Jian Chen og Mei Chen skabt Yomi Sushi. Restauranten blev skabt med bagrund i en stor kærlighed for det japanske køkken, samt ønsket om at skabe et sted, hvor kvalitet er til at betale. I modsætning til mange andre steder er prisen fast, der er ingen begrænsning på hvor mange af de forskellige retter man må bestille, man kan bestille lige så mange, og så mange gange man vil. Dog er der en begrænsning ift. vores ønske om at stoppe madspild. Derfor kan du kun levne 5 stykker pr. bord.​

TAKE AWAY ELLER SPIS I RESTAURANTEN

Bestil din mad og afhent helt frisk og lækker sushi i vores restaurant. Vi har et bredt udvalg. Så kig forbi vores menukort og bliv lækkersulten på rekordfart.​

Vores værdier understøtter vores virksomhedskultur

Få den perfekte mundfuld hos Yomi Sushi, hvor vi altid bruger de bedste råvarer, serverer maden med en smil og sørger for, at du kan bestille fra menuen uanset, hvem du er.

Lækker & indbydende

Vores sushi skal se flot og indbydende ud, når det serveres for vores gæster. Derfor slutter vi altid anretningen af med at pynte fadet, med forskellige dekorative, og ofte farverige, madvarer.

Friske råvarer

Alle vores retter er lavet med friske råvarer, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Sådan sikre vi, at du får den bedste smagoplevelse, når du besøger Yomi Sushi i Løgumkloster.

Høj service og smil

Vi går meget op i, at du får den bedste service hos Yomi Sushi, og at vores mad serveres med et smil fra vores søde og hjælpsomme tjenere. Vi glæder os til at se dig.

Noget for en hver smag

Vores menukort skal passe til alle – store som små. Vi har noget til kødelskeren og veganeren. Vi har også et bredt udvalg af drikkevarer, som passer retterne.

Erfarne kokke og tjenere

Ægteparret og indehaverne af Yomi Suhi Jian Chen og Mei Chen har mange års erfaring i restaurationsbranchen, hvor de henter deres vide fra Kina, Japan og endda København. 

BLEV DU SULTEN EFTER SUSHI?

Ta’ vores lækre menuer med hjem eller spis sushi ad libitum i vores hyggelige restaurant, hvor du kan få alt fra menuen i 2 timer til gode priser. Kig forbi vores side om Sushi ad libitum for at læse om konceptet. 

YOMI Sushi i Løgumkloster tilbyder et stort udvalg af frisklavet sushi og div. varme retter - alle retter kan også fås uden ad libitum og som take away.​

Restauranten

YOMI sushi

Markedsgade 7A
6240 Løgumkloster

Find vej

BESTIL MAD

Bestil via: 73 73 88 89